Dropship Jam Azan

Assalamualaikum dan salam sejahtera,

Selamat datang ke laman Dropship Jam Azan. Terima kasih kerana berminat untuk sama-sama menjana pendapatan disamping mengajak orang ramai solat di awal waktu insya-Allah. Tiada yuran pendaftaran dikenakan untuk memulakan dropship. Sila baca maklumat dibawah ini dengan teliti.


Komisen Jam Azan Mengikut Kategori :-

Komisen Jam Azan Rumah/Pejabat : RM30
Komisen Jam Azan Surau : RM100
Komisen Jam Azan Masjid : RM200

*Anda boleh menjual jam azan mengikut harga seperti di laman web kami atau mengikut harga pasaran semasa. Caj RM20 dikenakan jika anda menerima tempahan pelanggan dari Sabah/Sarawak.

Cara memulakan dropship Jam Azan sangat mudah :-

  1. Gunakan bahan promosi yang disediakan di sini >  BAHAN PROMOSI  untuk tujuan promosi anda. Anda boleh mulakan pemasaran menggunakan facebook , instagram ,email marketing atau offline marketing . Kami cadangkan bermula dengan pemasaran di facebook group dan instagram . Pemasaran di facebook group sangat mudah , hanya poskan iklan seperti biasa manakala pemasaran melalui instagram pula kami cadangkan buat akaun instagram baru dan setkan nama “Jam Azan” atau nama yang sesuai. Kemudian cari instagram masjid/surau atau persatuan/kelab islamik dan terus follow ahli-ahli dalam instagram tersebut. Disini kita dapat “targetted buyer” kerana sudah sedia maklum yang ahlinya sudah tentu orang yang menunaikan solat insya-Allah.

  2. Selepas dapat order , minta pembeli bank in RM350 ke akaun anda , kemudian anda bank in ke akaun kami RM320 sahaja. Jadi di sini anda sudah untung RM30 se-unit.

  3. Selepas pembayaran , anda perlu berikan nama,alamat dan nombor telefon pembeli untuk kami tulis dalam slip pengeposan.

  4. Kami akan uruskan pengeposan menggunakan KTMD Express atau POS Laju

Klik sini untuk dapatkan bahan promosi —>  BAHAN PROMOSI

Sebarang pertanyaan boleh Whatsapp 017-5601956 (Encik Khairul)

* Pastikan Tuan/Puan whatsapp En. Khairul terlebih dahulu untuk menyemak stok masih ada atau belum (Wajib)

*Waranti 1 tahun diberikan . Tuan/Puan tidak perlu risau jika jam azan mengalami kerosakan kerana pelanggan akan hantar jam tersebut ke alamat seperti yang tertulis di kad waranti. Pelanggan dicaj mengikut jenis kerosakan.

 

Pembayaran boleh dibuat ke akaun syarikat kami seperti dibawah :


Nama Akaun : Next Global Resources
Nama Bank : CIMB Islamic Bank Berhad
Nombor Akaun Bank : 02050000775103


MAYBANK
Khairul Anwar Bin Ahmad Rashidi
152108067322


Terima kasih dan selamat berjaya!

Yang Benar,

Khairul
017-5601956