Apa Kelebihan yang Anda Dapat Jika Order di JamAzan.com?

Ramai yang tertanya-tanya mengapa ada sesetengah kedai jam azan yang menjual jam lebih murah berbanding kedai kami. Tidak dinafikan sesiapa sahaja sukakan tawaran harga yang lebih murah , namun tidak memikirkan masalah-masalah yang akan datang dari sudut waranti , kos pengeposan semula dan bantuan / sokongan selepas pembelian.

Persoalannya ,apa kelebihan yang nda dapat Jika order di JamAzan.com?

   1. Waranti 2 Tahun

    YA! jam anda dilindungi waranti selama 2 tahun (Model PTime) . Semua jenis kerosakan akan ditanggung oleh pihak kami. Jika adaptor anda disambar kilat sekalipun kami akan ganti adaptor baru ye. Bayangkan jika jam azan yang anda beli tiada waranti ataupun waranti yang singkat dan tiba-tiba jam anda langsung tidak berfungsi , sudah tentu anda terpaksa membeli baru! 

   2. Jaminan Penghantaran

    Kami akan pastikan penghantaran jam azan anda dalam keaadaan selamat iaitu dengan meletakkan protection tambahan pada setiap sudut jam yang sensitif. Sekiranya jam yang anda terima pecah atau rosak, kami akan meminta pihak kurier kami pickup jam di rumah anda . Anda tidak perlu membuat pengeposan di pejabat pos. Jadi, anda tidak perlu keluarkan kos pos, kami akan tanggung. Jam baru akan diposkan kepada anda. Bayangkan sekiranya syarikat yang anda beli tidak memberi sebarang jaminan penghantaran , anda perlu keluarkan kos penghantaran sekitar RM15 ke RM20. Itu baru sekali , jika 2 atau 3 kali bagaimana? Banyak kos yang anda perlu keluarkan.

   3. Bantuan & Sokongan

    Bantuan & sokongan akan diberikan melalui Whatsapp atau call. Jika anda tidak tahu cara menggunakan setiap fungsi jam azan, kami akan whatsapp video panduan yang lebih mudah untuk difahami. Buku manual turut disediakan dalam kotak jam. Bayangkan apabila anda whatsapp atau call syarikat yang anda beli jam azan untuk bertanya perkara berkaitan jam anda tetapi tidak mendapat respon , tentu anda berasa tidak puas hati dan berasa marah kan?

   4. Kami SET Jam Untuk Anda

    YA INSYAALLAH! Kami akan meminta staff kami untuk set jam azan untuk anda iaitu setting Zon kawasan solat mengikut daerah di tempat anda dan setting azan,zikir serta bacaan quran. Anda terima jam , terus ON dan gantung jam sahaja. Ia akan berjalan secara automatik! Ada juga anak-anak yang membelikan jam untuk dijadikan hadiah kepada orang tua mereka, jadi mereka mintakan kami set jam untuk memudahkan orang tua mereka 🙂

Inilah antara kelebihan jika anda order di kedai kami , anda tidak akan dapat kesemua tawaran ini dimana-mana kedai melainkan JamAzan.com.

Nak tempah Jam Azan?
❤ Klik sini untuk terus whatsapp>>> http://JamAzanDotCom.wasap.my
Whatsapp number : 017-5601956
———————————————————————————
❤ Atau boleh dapatkan di kedai online Shopee kami:
———————————————————————————
❤ Atau boleh dapatkan di kedai online Lazada kami:
———————————————————————————
❤ Bahan pembacaan mengenai jam azan boleh baca di website rasmi kami:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.